OM OS

OM MEDIEBROEN


28 års erfaring som journalist, medietræner, tv-vært, producer og tv chef hos SBS, Kanal 4, Kanal 5, 24NORDJYSKE og Nordjyske Medier, er omsat til effektive medieprodukter i Mediebroen.dk

Personen bag mediebroen.dk

- Jimmy Bro Støvring


Jeg er inkarneret mediemenneske, der trives bedst når jeg får muligheden for, at kommunikere gennem levende billeder og stornyder, at omsætte mine kompetencer til læring og dermed, undervise andre til, og i, at gøre præcis det samme - kommunikere gennem levende billeder.


Om det er levende billeder til medieplatforme som eks. de sociale medier, web sites eller traditionel TV er uvæsentligt - det vigtigste er, at få budskabet troværdigt ud til modtageren, der hvor modtageren befinder sig.

Don´t tell it – SHOW IT! 🎬

 

Jeg har 28 års erfaring som journalist, medietræner, tv-vært, producer og tv chef hos bl.a SBS, Kanal 4, Kanal 5, 24NORDJYSKE og Nordjyske Medier samt 5 års erfaring med virkningsfuld indholdsproduktion og facilitering af sociale medier (SoMe), herunder overordnet strategi arbejde, for en lang række kunders SoMe. 

 

Alt den erfaring og uddannelse jeg gennem årene har høstet, er nu smidt i gryden og omsat til effektive og virkningsfulde medieprodukter i Mediebroen.dk

 

Medier, formidling og videoproduktion er blevet en del af mit dna. Processen fra at finde og udvikle ideen, omsætte den til levende kommunikation og følge den ud i virkeligheden, uanset hvilke mediemæssige fremdrifts platforme der skal bruges, er en udfordring som jeg nyder, at have kompetencer til at udføre. Det gælder fra det lavpraktiske til den overordnede strategi og taktik.